گذشت ۱۳ میلیارد ریالی شاکی به عشق فرج امام زمان(عج)

پرونده ای به ارزش بالغ بر۱۴ میلیارد ریال ، با تلاش و مساعی پرسنل شورای حل اختلاف زندان شهرستان لنجان ، منجر به توافق و گذشت شاکی از مبلغ ۱۳ میلیارد ریال گردید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل زندانهای استان اصفهان، عبدالرسول سلیمیان ، رئیس زندان شهرستان لنجان با اشاره به این خبر ، افزود:با تلاش و مساعی کارکنان شورای حل اختلاف مستقر در زندان لنجان در پرونده ای به ارزش بالغ بر ۱۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال ، شاکی با دریافت صرفا"یک میلیارد ریال ، که با مساعدت ستاددیه پرداخت می گردد ، از مابقی مطالبات خود به ارزش ۱۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال گذشت نمود و مقدمات آزادی این زندانی محکوم مالی را فراهم کرد.
سلیمیان با اشاره به اینکه با اخذ توافق و گذشت شکات از نیمی از مطالبات خود ، از طریق کمک خیرین ، مبلغ ۶۰۰ میلیون ریال ، بابت سه پرونده مالی این زندانی پرداخت شده است ، افزود: با تلاش شبانه روزی کارکنان خدوم شورای حل اختلاف و واحد مددکاری ،تاکنون توانسته ایم نتایج بسیار مطلوبی در زمینه کاهش جمعیت کیفری و ایجاد صلح و سازش در پرونده های قابل گذشت و مالی ، بدست آوریم.

انتهای خبر/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha